KARABÜK / SAFRANBOLU - Şehit Recep Çakıl İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Öğrencilerimiz arasında ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.Yılında okulumuz öğrencileri arasında resim yarışması düzenlenecektir.

Haz

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlandı.Ayrıntılı bilgi ve klavuz için TIKLAYINIZ

May

Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Bolu Gölcük ve Abant'a gezi düzenledik.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş , okulumuz yönetici, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte adı okulumuzda yaşatılan Şehit Polis Memuru Recep Çakıl'ın ailesini evinde ziyaret edildi.Ziyarette Kuran'ı Kerim tilavetinin ardından Şehit Recep Çakıl için dua edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Gümüş şehit ailelerinin şehitlerimizin birer emaneti olduğunu ve öğrencileri bu bilinçle yetiştirmeye gayret ettiklerini vurgulayarak "Başta Şehit Polis Memuru Recep Çakıl olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ediyoruz." dedi.

May

"Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2022 Programı" kapsamında Karabük Bahaddin Gazi İmam Hatip Ortaokulu  koordinatörlüğünde Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Eskipazar Şehit Cafer Demirhan İmam Hatip Ortaokulu ve okulumuz Şehit Recep Çakıl İmam Hatip Ortaokulu'nun ortaklaşa hazırlamış oldukları "Gerçek Evrenden (Dünya) Sanal Evrene (Metaverse) "Atölye Uygulamaları" proje etkinlikleri çerçevesinde paydaş okullar ile birlikte Eskipazar Hadrianapolis Antik Kent’e gezi düzenledik.

May

"Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2022 Programı" kapsamında Karabük Bahaddin Gazi İmam Hatip Ortaokulu  koordinatörlüğünde Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Eskipazar Şehit Cafer Demirhan İmam Hatip Ortaokulu ve okulumuz Şehit Recep Çakıl İmam Hatip Ortaokulu'nun ortaklaşa hazırlamış oldukları "Gerçek Evrenden (Dünya) Sanal Evrene (Metaverse) "Atölye Uygulamaları" proje etkinlikleri çerçevesinde paydaş okullar ile birlikte Safranbolu Tarihi Çarşı’ya gezi düzenledik.

May

"Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2022 Programı" kapsamında Karabük Bahaddin Gazi İmam Hatip Ortaokulu  koordinatörlüğünde Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Eskipazar Şehit Cafer Demirhan İmam Hatip Ortaokulu ve okulumuz Şehit Recep Çakıl İmam Hatip Ortaokulu'nun ortaklaşa hazırlamış oldukları "Gerçek Evrenden (Dünya) Sanal Evrene (Metaverse) "Atölye Uygulamaları" proje etkinlikleri çerçevesinde paydaş okullarımız okulumuzda yürütülen “Canva ile Grafik Tasarımı Atölyesini ziyaret edip etkinliklere katıldılar.

Ziyaretlerinden dolayı proje çalışmalarına destek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

"Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2022 Programı" kapsamında Karabük Bahaddin Gazi İmam Hatip Ortaokulu  koordinatörlüğünde Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Eskipazar Şehit Cafer Demirhan İmam Hatip Ortaokulu ve okulumuz Şehit Recep Çakıl İmam Hatip Ortaokulu'nun ortaklaşa hazırlamış oldukları "Gerçek Evrenden (Dünya) Sanal Evrene (Metaverse) "Atölye Uygulamaları" proje etkinlikleri çerçevesinde paydaş okullarımız okulumuzda yürütülen “Yapay Zeka Uygulamaları Atölyesini ziyaret edip etkinliklere katıldılar.