T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / SAFRANBOLU - Şehit Recep Çakıl İmam Hatip Ortaokulu

Duyurular

Ekm

 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun kararı gereği    2023 – 2024  Eğitim -Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 21.10.2023 Cumartesi  günü saat 13:30’da Okulumuz bahçesinde  aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplantı yapılacaktır.

Tüm okul öğrenci velileri ve öğretmenlerimizin katılımını önemle rica ederim.

Ara

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının 08-11 Mart 2023 Tarihlerinde, Bursa İlinde "Cumhuriyet ve Teknoloji" Teması ve "Ahican Cumhuriyet'in İzinde, Teknolojinin Peşinde Bursa'da" Sloganı ile düzenlenmesine 18.11.2022 tarih ve 90757378- 821.05-63758588 sayılı Bakanlık Onayı ile karar verilmiştir.

Uluslararası MEB Robot Yarışması, 2007 yılından itibaren her yıl düzenli olarak yapılmaktadır. Bu yıl 15'incisi Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde 08-11 Mart 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Endüstriyel Robot Kol, Çizgi İzleyen (Temel Seviye), Çizgi İzleyen (İleri Seviye), Hızlı Çizgi İzleyen, İnsansız Hava Aracı (Mini Drone), Mini Sumo, Tasarla-Çalıştır, Yumurta Toplama (Caretta Caretta), Labirent Ustası, Tozkoparan Robot (Temel Seviye), Serbest Proje ve Temalı kategorilerine ek olarak bu yıl ilk defa Su Altı Aracı (ROV) ve Otonom Araç kategorileri de eklenerek 14 (on dört) kategoride gerçekleştirilecektir

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

Ekm

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun 07/10/2022 tarihli kararı gereği    2022 – 2023  Eğitim – Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 22.10.2022 Cumartesi  günü saat 13:00'da Okulumuz bahçesinde  yapılacaktır.Velilerimizin katılımını rica ederiz.

Mrt

14. Uluslararası MEB Robot Yarışması, bu yıl 13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa'da GAP Arena Spor Salonu ve Yerleşkesinde yapılacaktır. Yarışma, "Göbeklitepe" teması ve "Ahican Tarihin Sıfır Noktasında" sloganıyla 12 kategoride gerçekleştirilecektir. Başvurusu robot.meb.gov.tr adresinden yapılacak olan yarışma, COVID-19 salgını nedeniyle ulusal düzeyde, seyirciler asgari seviyede tutularak veya seyircisiz olarak gerçekleştirilecektir.Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerimizin; İslam'ın temel kaynakları Kur'an ve sünneti anlamalarını ve yaşamalarını sağlamak, ayetler ve hadisler ışığında onlara; güncel olayları doğru yorumlama becerisi kazandırmak, ahlâkî değerleri ve bu değerlerin oluşmasında Kur'an ve hadislerin rolünü kavratmak ve bu sayede doğru bilgi, doğru inanç, doğru düşünce ve doğru davranış edindirmek amacıyla 40 Ayet ve 40 Hadis etkinlikleri düzenlenmektedir..Bu kapsamda okulumuzda 40 Ayet Yarışması planlanmaktadır.

Yarışma ile ilgili bilgiler afişte belirtilmiştir.Ayrıntılı bilgi için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinizle iletişime geçebilirsiniz.

Tem

Eyl

Sevgili öğrenciler;
Bu form rehberlik ihtiyaçlarınızı belirlemek amacıyla hazırlanmıştır. Anketi cevaplarken her maddenin karşısında size en uygun seçeneğin altındaki parantezin içine (X) işareti koyunuz.Unutmayınız ki! Bu bir sınav değildir ve sonuçta sizlere derslerinizi etkileyecek herhangi bir not veya puan verilmeyecektir. Bu nedenle sizlerden sorulara içtenlikle cevap vermeniz beklenmektedir.

Eyl

Değerli velimiz;
Bu form çocuklarınızın rehberlik ihtiyacını belirlemek amacıyla hazırlanmıştır. Lütfen aşağıda verilen adreste yer alan ankette belirtilen alanlarda
çocuklarınızın rehberlik hizmetlerine ihtiyacı olup olmadığına ilişkin görüşünüzü belirtiniz.

May

OKUL TANITIM SUNUSU (2019-2020)